Segon aniversari La Bardissa

El proper 22 d’octubre vine a la festa del segon aniversari de La Bardissa, l’hort comunitari de la Plataforma Ribersa-Salines.

Us hi esperem!!


L’hort comunitari es nodreix de les inquietuds de veïnes i veïns que veiem en l’última zona no urbanitzada de Cornellà, l’oportunitat de conservar una zona amb potencial natural i agrícola per a tothom, de convertir aquest espai en projectes de salut, medi ambient, integració social i economia solidària i de proximitat. Un pulmó verd on sembrar vida i no ciment. Un tresor de la ciutadania i no terrenys al servei dels que només volen fer negoci especulant amb una terra que no respecten.

Volem habitatge social, assequible i de qualitat a zones ja urbanitzades de la nostra ciutat, la més densament poblada del Baix Llobregat.

Però també volem que Ribera-Salines tingui futurs plens de vida, natura i salut lluny del totxo i el ciment. Una oportunitat perquè la ciutat deixi de créixer i centrar-nos en un futur sostenible pel medi ambient i les persones, no només pels diners… Fer que “Cornellà Natura” sigui alguna cosa més que un bonic eslògan buit.

I tu? Ja coneixes aquesta zona de Cornellà?
Vine i participa d’aquesta festa cívica. Som associació.

Informa’t, Participa, Actua
El moment és ara!!