Resultats del sorteig de Nadal

El nostre sorteig de Nadal de 2021 ha venut totes les butlletes disponibles i ha recaptat 200€ per a la defensa de Ribera-Salines. Els números guanyadors: 23, 92 i 57.

Avui, 9 de gener de 2022 a les 10:30 hores, hem celebrat a l’hort de la Bardissa el sorteig de la panera de nadal de la Plataforma Ribera-Salines de Nadal de 2021.

D’ençà mitjan desembre de 2021, hem estat venent-les a 2€ cadascuna amb un total de 100 números venuts. Això vol dir que tota la sèrie s’ha venut amb èxit i que podrem destinar la recaptació íntegra (200€) a sufragar les despeses de materials hortícoles, de comunicació i de voluntariat de la Plataforma Ribera-Salines per a paralitzar l’Àrea Residencial Estratègica Ribera-Salines plantejada per l’Ajuntament i que destruïria tota aquesta zona natural.

Amb aquesta activitat, la plataforma Ribera-Salines iniciem l’any 2022 amb nous actes i us convidem a col·laborar amb nosaltres i a ser-ne membres actius. Només amb la plena col·laboració ciutadana podrem aturar la destrucció d’aquest espai verd i agrícola que ens queda a Cornellà de Llobregat.

Les tres butlletes premiades i que per tant han guanyat una panera són:

  • Número 23
  • Número 92: recollida pel Daniel
  • Número 57

Si heu estat guardonats amb els números premiats 23 o 57, si us plau contacteu amb nosaltres via xarxes o correu electrònic per a recollir la vostra panera el més aviat possible. La panera té, entre d’altres, bledes, alls tendres, enciam, col i menta. Afanyeu-vos a avisar-nos, són productes frescos del nostre municipi!

Us compartim algunes imatges de l’acte d’avui. Gràcies a tothom que hi heu participat!