Qui som

La Plataforma Ribera-Salines neix l’any 2021 amb l’objectiu cabdal de preservar la pèrdua sistemàtica d’entorns naturals i zones verdes a Cornellà

La Plataforma Ribera-Salines som gent com tu: estimem Cornellà de Llobregat

Som un col·lectiu del veïnat que hem nascut, hem crescut o que tenim un arrelament a la ciutat i que ens preocupa profundament el model de la planificació urbanística vigent a la nostra ciutat.

Una política especulativa que només fa guanyar terreny al ciment i que ara pretén enterrar la darrera zona natural i de ribera de la qual disposem a Cornellà de Llobregat. Una zona més viva que mai als límits del riu Llobregat i que és història del nostre passat agrícola, del nostre paisatge present i del nostre futur mediambiental.

Som, doncs, persones que volem un municipi millor i que creiem en el debat participatiu dels seus habitants i en la construcció d’un model de convivència basat en el decreixement i en la sostenibilitat. En temps d’emergència climàtica, menys ciment i més natura!

Cornellà és una ciutat històrica pels seus moviments veïnals, necessaris i exitosos per a millorar les condicions de vida col·lectives. Ara, el 2021, tenim un nou repte on més hi fas molta falta: mobilitza’t amb nosaltres!

Contacte

Ens trobareu a l’adreça de correu electrònic contacte@riberasalines.cat

També ens reunim cada quinzena per a celebrar assemblees comunitàries i diversos dels nostres membres s’ocupen setmanalment de cuidar la Bardissa, l’hort comunitari de la Plataforma. Podeu consultar-ne els horaris i ubicacions a l’agenda d’actes.

Estigueu a l’aguait de les nostres convocatòries a les xarxes socials o al web i uniu-vos-hi presencialment!